Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Kyllä on yhdestä taulusta tullut inspiraatioita!

Ystäväni Carina Åstrand on maalannut taulun – Pieni sininen puu. Taulun sininen värimaailman kolahti heti ensi näkemältä. Tälläisistä kohtaamisista lähtee pulppuamaan ideoita ja ajatuksia, visioita ja näkyjä.

Pieni sininen puu – taulu on kahden kivikaulakorun inspiraation lähde????

 

Siro kivihelmi kaulanauha: kivikaulakorussa on topaasia, turkoosia, lapis lazulia ja kvartsia. Siro ja herkkä, mutta antaa puheelle siivet, viisauden, intuition ja herkkyyden?

Rouhea kivihelmi kaulanauha: kivikaulakorussa on raakapala kvartsia ja sinisiä akaatti helmiä joissa on pieni kide rakoja. Sininen akaatti on värjätty. Tässä kivikorussa on puhtautta ja voimaa! 

sininen_akaatti_raakapala_kvartsi_kivikaulanauha_kaulakoru_kivikoru_ZillakoruKaulakoruun tuli 10 rouheaa kvartsia, 11 sinistä akaatti helmeä, huurrettuja kvartsi helmiä 4mm 22 kpl ja 4kpl 8mm helmiä.  Mietin korun teemaa numerologian kautta. Poimin numeroiden merkitykset  wikipediasta.

Numero 4 – sinnikkyys

Numero 8 – päättäväisyys

Numero 10 = 1 – aloitteellisuus

Numero 11 – rohkeus ja inspiraatio

Numero 22 – täyttymys ja tietämys

 

Carina Åstrandin tuotantoa pääset kurkkaamaan instagramiin Carinasgallery tai kotisivuille www.carinaastrand.com

 

Kvartsi: harmonisoi, inspiroi, tuo valoa, auttaa tietoisuuden kohoamista, Tasapaino, niin maassa kuin taivaassa, kuvastaa ilmaa ja selkeyttä, vahvistavan intuitiota, tuoden selkeyttä elämäämme, vahvistaa sisäistä voimaamme sekä omaa tahtoamme. Ohjaa ja vahvistaa energiaa, se on erittäin hyödyllinen manifestointiin, parantamiseen, meditaatioon, suojeluun ja kanavointiin. Parantaa henkistä kasvua, hengellisyyden ja viisautta.

Akaatti: Hellä ja huolehtivainen ja rauhoittava. Elinvoima lisäävää, rohkaiseva sekä lisää itsetuntoa.

Herkimer: avaa käyttäjää avoimemmaksi uusille vaikutelmille ja ympäröivälle maailmalle.Vahvistaa kehon luonnollista voimistumista.

Topaasi: edistää taiteellista inspiraatiota. Lisää iloa ja huumorintajua, sekä lisää ymmärrystä ja sallivan olemisen ilman suorittamista. Auttaa valaisemaan omaa polkua päämääriä kirkastaen ja sisäisiä voimavaroja huomioiden.

Turkoosi: Intiaanien kivisymboloi suojelua, siunausta ja kumppanuutta. Hyvä kivi, kommunikointiin, kurkun ja keuhkojen alueelle.

No Comments

Post A Comment