Elementti kaulakorut

Elementti kaulakorut

Saimme ystävän kanssa mahdollisuuden pitää yhteisnäyttelyn Tammisaaressa, Galleria Perspektiivissä. Hänen taulujen inspiroimana tein elementti taulusarjaan kaulakorut. Tuli, maa vesi ja ilma, kaikki nämä löytyvät lempi aiheistani kivistä, astrologiasta ja tarot korteista.

Vesi-elementti syntyi ensimmäisenä sellaisella voimalla ja flow energialla, että oksat pois ja osa juuria!

Hopealanka kieputtui helposti ja sulavasti apatiitti sirujen ympärille. Yli vuoden varastossa ollu topaasi neliö ei aiemmin ollut suostunut ottamaan hopealankaa ympärilleen millään muotoa. Mutta nyt, se hyväksyi kaiken mitä sille suunnittelin, lopputuloksen salmiakin muotoinen riipus.

Kivikorujen syntymisessä on aikansa ja paikkansa, niitä en hoputa.
He saavat syntyä lempeästi, luonnollisesti, kun niiden aika on. 
Tämä vesielementti kaulakoru syntyi nopeasti 
ja muutti yhtä nopeasti uuteen kotiin.

Elementti kaulakorut

 

Tulielementti

Tuli – kaulakorussa on punaista ja oranssia korallia ja karneolia. Metalliosat ovat kullattua kuparia ja hopeaa. Kaulakorun pituus säädettävissä 53-53cm. Voidaan valmistaa tilauksesta juuri sinulle sopivan mittaiseksi.

Astrologiassa – Leijona, Oinas, Jousimies – edustaa elämänenergiaa, elinvoimaa, lämpöä, valoa, innostusta, intohimoa, aktiivisuutta, henkisyyttä, idealismia ja kunnianhimoa.

Tarot korteissa – Sauvat – tahto; miten käytämme omaa tahdon voimaa, uraa ja yrityksiä

Maaelementti

Maa – kaulakorussa on karneolia, sammalakaatia ja vihreää akaattia. Metalliosat ovat kullattua kuparia ja hopeaa. Kaulakorun pituus säädettävissä 48,5-49,5cm. Voidaan valmistaa räätälöitynä juuri sinulle sopivan mittaiseksi.

Astrologiassa – Kauris, Neitsyt, Härkä – edustaa tässä ja nyt todellisuutta, fyysistä maailmaa, ihmisen elantoa, perusturvaa ja toimeentuloa, järkevyyttä, realistisuutta ja uskollisuutta.

Tarot korteissa – Lantit – keho, sen fyysistä todellisuutta ja toimintaa siinä, tasapainoa ja varmuutta.

Vesielementti

Vesi – kaulakoru on valmistettu fasettihiotuista akvamariineista ja safiirieista, kaikki korun osat ovat 925 hopeasta. Kaulakorun pituus säädettävissä 52-57cm. Räätälöitynä voidaan valmistaa juuri sinulle sopivan mittaiseksi.

Astrologiassa – Rapu, Skorpioni, Kalat – Vesi on puhdistava ja parantava, mutta passiivinen elementti. Vesi edustaa tunteita, tunteellisuutta, romanttisuutta, itsepäisyyttä, astraalitasoa, alitajuntaa, sielun syvimpiä tavoitteita, ja kaikkiallista ykseyttä, mielenrauhaa, empatiaa, vastaanottavaisuutta ja herkkyyttä

Tarot korteissa – Maljat – tunne; miten toimimme tunteista käsin ja ihmissuhteet.

Ilmaelementti

Ilma – kaulakorussa on kvartsi, fluoriitti, lapis lazuli, ioliitti, ametisti, apatiitti. Koru on valmistettu vaijeriin, kaikki osat ovat 925 hopeaa. Kaulakorun pituus säädettävissä 50-52cm. Voidaan valmistaa juuri sinulle sopivan mittaiseksi.

Astrologiassa – Kaksonen, Vaaka, Vesimies – Ilma on yhdistävä elementti, joka edustaa henkeä, ajattelua, älyä ja mentaalitasoa, sosiaalisuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta, älyllisyyttä.

Tarot korteissa – Miekat – mieli; miten ajatusmallit vaikuttavat elämäämme, kommunikaatiota ja älykkyyttä.

 

Kaulakorut ovat verkkokaupassa myynnissä www.zillakoru.com 
Carinan elementti tauluihin pääset tutustumaan hänen facebooksivuilla ja www.carinaastrand.com
Astrologiasta ja tarot kortteista lisää SunTähti sivustolta
No Comments

Post A Comment