Fluoriitin ja kvartsin energiat, raikasta selkeyttä

Fluoriitin ja kvartsin energiat, raikasta selkeyttä

Fluoriitti ja kvartsi kaulakoru syntyi Raaseporissa ja pääsi kuvaus kikkailuihin sekä virkistymään ja puhdistumaan Kvarnbyån varrelle.

 

Fluoriitin ja kvartsin energiat pikku ripauksella labradoriittia, raikasta selkeyttä.

Fluoriitti -auttaa hiljentymään, keskittymään ja  kuulemaan sydämen ohjeita. Sopii muistin virkistämiseen. Sisäisen viisauden kivi, luovuuteen, ideointiin ja niiden toteuttamiseen.

Kvartsi – ohjaa ja vahvistaa energiaa, se on erittäin hyödyllinen manifestointiin, parantamiseen, meditaatioon, suojeluun ja kanavointiin. Parantaa henkistä kasvua, hengellisyyden ja viisautta. selventää ajattelun prosesseja ja tunteita, se voi lisätä inspiraatiota ja luovuutta. Se voi myös auttaa erityisesti keskittymiseen, opiskeluun ja säilyttää mitä oppii. Kvartsi on myös harmonian kivi koska se tasapainottaa energioita, ja on jopa hyödyllistä romanttisissa suhteissa.

Fluoriitti ja kvartsi kaulakorun pituus säädettävissä 57-62cm, lukko ja jatkopala ovat 925 hopeaa. Hinta 159€. Tiedustelut 050 5375564 tai info@zillakoru.com

Tämän korun mukana tulee korun astrologisen kartta. Hän on aurinko vaaka, kuu kaksonen, nousemerkki on härkä. Kartalla kaunis ilmakolmio: aurinko vaaka, kuu kaksonen ja mars vesimiehessä. Herkkyytensä altaa löytyy voimaa 

No Comments

Post A Comment