Hengen ja Tiedon messuilla 13.-14.10.2018

Hengen ja Tiedon messuilla 13.-14.10.2018

Hengen ja Tiedon messut 13.-14.10.2018  Zillakoru on mukana messuilla.

Olemme kolmanessa kerroksessa, Carinas Galleryn kanssa, tule hihkaisemaan hei!? ?‍♀️?‍♂️?

Voimakoruissa on lapis lazulia, pyriittiä, rubiinia, akvamariinia, topaasia ja granaattia.❤️?

Lapis Lazuli – kehittää mielen voimaa ja auttaa vetämään ajatuksia sisäänpäin, sekä antaa pelottomuutta ja rohkeutta tehdä unelmista totta.Oopastus sisäiseen maailmaan, ehkä aistit herkemmin sisäisen minuutesi. Vahvistaa luontaisi taitoja ja lahjoja. Tukee ilmaisua ja antaa viisautta

Rubiini auttaa toimimaan rakkaudellisesti, vahvistaa toivoa, uskoa ja luottamusta omiin kykyihin. Kivi antaa voimaa ja vahvuutta muutoksiin.

Pyriitti on vaurauden ja energisyyden symboli, vitaalisuuden, voimakkaan tahdon ja toiminnan kivi. Tasapainottaa ja selkeyttää mieltä. Auttaa manifestoimaan uusia ideoita ja runsautta elämäämme.

Akvamariini vihertävä rauhoittava ja stressiä vähentävä akvamariini karkottaa pelkoja, antaa voimaa sekä rohkeutta kantajalleen. Uskotaan että akvamariinit ovat aikojen alussa olleet merenneitojen aarteita.

Granaatti kasvattaa voimakasta tahtoa ja tuo itseluottamusta, voimakivi naisellisuudelle. Vahvistaa kantajan kestävyyttä, suorituskykyä, mutta liitetään myös turvallisuuden tunteeseen ja suojelemisen tarpeeseen. Granaatti tunnetaan ystävyyden ja rakkauden kivenä.

Topaasi lisää iloa ja huumorintajua, sekä lisää ymmärrystä ja sallivan olemisen ilman suorittamista. Auttaa valaisemaan omaa polkua päämääriä kirkastaen ja sisäisiä voimavaroja huomioiden.

Tiedustelua 050 537 5564 tai info@zillakoru.com

No Comments

Post A Comment