Meripihka kaulakoru

Meripihka kaulakoru

Meripihka kerroskaulakoru

Meripihka kaulakorun suunnittelu ja visiointi lähti käyntiin nähdessäni meripihkan litteät helmet. Meripihkaa on kirkasta läpikuultavaa keltaista ja tumman ruskeaa, sekä läpinäkymätöntä molemmissa väreissä.

Malakiitti helmet ovat neliskanttisia, väri vaihteleea vaaleasta tummaan. Kvartsi on sirumaista täysin kirkasta ja läpinäkyvää.

Kaulakoru on valmistettu korujvaijeriin hopeisilla osilla, kuten lukot, puristeosat ja suojahelmet. Kaulakorussa on kolme eri pituista kaulakorua. Kaikki on käytettävissä / ostettavissa erikseen, parina tai kaikki kolme yhdessä. Tiedustelut 050 537 5564 tai info@zillakoru.com

 

Herkän ja kevyen kaulakorun saa kun käytää yhtä kaulakorua kerrallaan.  Lyhin kaulakoru on 55 cm pitkä. Meripihkat ovat kirkkaita ja läpikuultavia, lisäksi kirkasta kvartsia tuomaan valoa ja malakiitin antamaan kontrastia.

 

 

 

Keskimmäinen kaulakoru on 60cm pitkä ja kaikkein tummin. Tässä meripihka helmet ovat todella tumman ruskeita, pienet helmet ovat ruskean sävyisiä turmaliini helmiä.

 

Pisin kaulakoru on 65 cm pitkä. Meripihkat ovat kirkkaita sekä läpinäkymättömia helmiaä. Kvartsin ja malakiitin liitto toimii kauniina yhdistelmänä elävöittämään meripihkan hillittyä tyyliä.

Kaikki kolme yhdessä antaa runsaan ja ylellisen näköisen yhdistelmän. Meripihka kaulakoru on kivikauppa Seraphine myymälässä.

No Comments

Post A Comment