Tarot kortit ja täysikuu

Tarot kortit ja täysikuu

Oletko sinä tutustunut tarot kortteihin?

Tapasin Paulan vuonna 2002, hänellä oli tarot kortit joita ihastelin ja hypistelin. Kauniit visuaaliset ja värikkäät kortit puhuttelivat. Kävin MariaJohannan Tarot kortti kurssilla ja annoin korttien viedä minut mennessään.

Kun omat ajatukset ovat täysin “piiripienipyörii” tilassa, sekoitan kortit, pyydän uutta näkökulmaa tai pohdittavaa.

Täysikuu

Korvakorut ovat saaneet värimaailman Tarot korteista. Idea muhi pari päivää ja sunnuntaina oli ihan pakottava tarve saada ne valmiiksi sopivasti täydenkuun energioihin.

 

Torni

Tornin kortissa on vahva fiilis, uudistuva, puhdistava ja muutos. Korvakoruissa on oranssia karneolia ja mustaa onyksia. Verkkokaupassa korvakorut ovat nimellä Muutos

Karneoli antaa rohkeutta, tuo itsevarmuutta ja ulospäin suuntautuneisuutta. Kivi on inspiroiva ja lisää päättäväisyyttä.

Onyksi auttaa pitämään omat ohjat. Tehokas kivi menneiden elämien vammojen ja traumojen parantamiseen, ankkuroi vakaat elämäntavat ja lisää omaa voimaa. Tulevaisuuden tarkasteluun, helpottamaan kohtalosi hallintaa.

Hallitsijatar

Hallitsijattaren kortissa teemana rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus. Hallitsijattaren vallan olennaisimmat piirteet ovat antava ja vastaanottava rakkaus (vaaleanpunainen), luonnollisuus ja hedelmällisyys (vihreä), ymmärrys ja viisaus (sininen).

Korvakoruissa on ruusukvartsi, peridootti, akvamariini, topaasi, pinkki turmaliini, sitriini ja safiiri.  Verkkokaupassa korvakorut ovat nimellä Rakkaus

Ruusukvartsi: rauhoittava, palauttava, lempeys, anteeksi antaminen. Auttaa purkamaan tunneperäistä stressiä ja jännittyneisyyttä ja opettaa, että todellinen itseluottamus syntyy vain itsensä hyväksymisestä. Lisää elämäniloa, kauneuden tajua ja taiteiden ymmärtämistä.

Safiiri: edustaa taivasta sekä uskollisuutta, vapautta ja toivoa.

Peridootti: avaa uusia ovia ja poistaa stressiä, pelkoja ja syyllisyyttä sekä aktivoi persoonallista kasvua. Vapauttaa vanhoista taakoista ja kielteisistä ajatuskuvioista. Motivoi uuteen kasvuun sekä tarpeellisiin muutoksiin.

Akvamariini: Rauhoittava ja stressiä vähentävä akvamariini karkottaa pelkoja. Antaa voimaa kantajalleen. Uskotaan että aikojen alussa akvamariinit olivat merenneitojen aarteita.

Sitriini: edustaa iloa ja mielen virkeyttä sekä kohottaa itsetuntoa. Kiven avulla voi houkutella puoleensa vaurautta, menestystä ja hyvää itselleen.

Topaasi: edistää taiteellista inspiraatiota. Lisää iloa ja huumorintajua, sekä lisää ymmärrystä ja sallivan olemisen ilman suorittamista. Auttaa valaisemaan omaa polkua päämääriä kirkastaen ja sisäisiä voimavaroja huomioiden.

Turmaliini: symbolisoi runsautta, ystävyyttä ja rakkautta. Pinkki – naisellisuus, levollisuus

 

 

No Comments

Post A Comment