Zillakorun uusi ilme

Lepidoliitti_riipus_hopeakoru_Zillakoru

Zillakorun uusi ilme

Olen niin onnellinen Zillakorun uudesta ilmeestä!

Hämmästelen edelleen miten joku voi tehdä näköiseni sivut tapaamatta kertaakaan. Pyysin Media-assarin Sannalta tarjouksen ja tein monta, monta kysymystä uusista termeistä ja teknisistä jutuista. Kärsivällisesti Sanna vastasi kaikkiin kysymyksiin yksitellen, selkeästi ja minun ymmärrykselle sopivalla tavalla.

Sitten tuli ensimmäinen logo ehdotelma. Aamulla rääppä silmillä katsoin kännykän näyttöltä pientä kuvaa enkä ymmärtänyt mitä näin. Aamukaffit ja silmälasit päähän, niin johan valkeni! Näin “Will you marry me?” sormuksen apofylliitin logossa. Se oli sitten siinä!  Logo oli valmis ja iho karvat pystyssä. Koska, Sanna ei voinut tietää parin viikon takaisesta unestani. Siinä unessa ystäväni kysyi, mikä on minun kiveni, vastaus unessa tuli kuin apteekin hyllyltä, apofylliitti! Niin miten kaikista niistä koruista joita Zillakorun sivuilla on vuosien aikana ollut, Sanna valitsee apofylliitin. Huh!

 

Koko tämä sivujen uudistus projekti on pitänyt minut pinnalla tammi-helmikuun ajan. Alkuvuosi on ollut rankka henkisesti. Ensi kuoli setäni, isän veli, seuraavaksi enkelten maailmaan lähti mummuni,  Muori, isäniäiti. Tämän kaiken keskellä isäni taistelee syöpää vastaan. Ilman tätä Zillakorun uuden ilmeen luontia olisi ollut ehkä liian vähän vau-fiiliksiä ja kaunista katseltavaa.

Kaikki se visuaalinen kauneus mitä näet sivuilla on Sannan kädenjälkeä. Hänen kanssa on helppoa ja vaivatonta tehdä yhteistyötä. Hän pystyy lukemaan toiveitani muutamista hassuista sanoista, epämääräisistä ajatuksen pätkistä. Homma on toiminut niin että Sanna tekee ja minä ihastelen!

Kiitos Sanna! <3

 

Yhteystiedot:

Sanna Döbert, sanna (at) media-assari.fi

www.media-assari.fi

 

Apofylliitti_sormus_kivisormus_uusi_ilme_Zillakoru_media-assari_

No Comments

Post A Comment