Pop Up Helsingissä 7.-12.8.

Pop Up Helsingissä 7.-12.8.

Pop Up Helsingissä, Eerikinkatu 25,  7.-12.8.

 

Pop Up viikon  Zillakoru toteuttaa sen yhteistyössä Carinantarinan kotimaisten pellavavaatteiden kanssa. Pop up on avoinna arkisin klo 11-17 ja lauantaina klo 11-14. Tule tutustumaan käsityönä valmistettuihin koruihin ja pellavavaatteisiin.

 

 

Viikon aikana esillä on Carinantarinan kotimaisia pellavavaatteita ja sisustus tyynyjä. Voit  tutustua heidän tuote valikoimaansa täältä.  Carina tokaisema: “Mallit ja värit syntyvät sydämestäni. Ompelusta huolehtivat suomalaiset käsityön taitajat.” Hän arvostaa suomalaisen käsityön laatua.

Carina loihtii geometristä voimaannuttavaa taidetta pastelli ja akryyli väreillä. Hänen teoksia, kortteja ja pyramideja on pop up butiikissa myös esillä. Carinan luomia geometrisivoit ihastella ja ostaa hänen verkkokaupasta www.carinaastrand.com. 

Carinaa kiehtoo kaikki geometria ja luonnolliset luonnon omat geometriset muodot.


Butiikki viikon aikana syntyi kaunis, selkeä, vähäeleinen Kiekura-kaulakoru mustasta akaatista. Korun kaikki osat ovat valmistettu käsityönä 925 streling hopeasta. Korun valmistus alkoi kiekuroista, niitä syntyi kuin itsestään pyöreästä hopealangasta. Vähän halusin rouheutta kiekuroihin, joten naputtelin kevyesti niitä vasaralla. Ah, mikä lopputulos! =)

Zillakorun muihin koruihin ja valikoimaan pääset kurkkaamaan tästä linkistä suoraan verkkokauppaan. Jos et löydä juuri sinulle sopivaa korua, voit laittaa viestin info@zillakoru.com. Katsotaan olisiko mahdollista valmistaa juuri sinulle toiveiden mukainen kivikoru.

 

Carinan valmistamat kivikorut löytyvät nyt myös Zillakorun verkkokaupasta. Hänen hurmaavat kivikorut löytyvät suoraan tämän linkin alta

No Comments

Post A Comment