Rakkautta ja voimaa riipukset

Rakkautta ja voimaa riipukset

Rakkautta ja voimaa riipukset

 

Nämä riipukset löydät Forumin CaSaC naisten vaateliikkestä, Yrjönkadun sisäänkäynnin vierestä. Rutiilikvartsi, ruusukvartsi, akaatti ja helmi materiaaleina, 925 hopean kera nahka nauhassa.

Rutiilikvartsi – rohkaisee luovuuteen, voimistaa intuitiota, auttaa ongelman syyn ymmärtämisessä, yhteys luonnon henkiin. Rutiilikvartsissa on kvartsia ja kullan värisiä rutiili sauvoja. Taru kertoo että rutiili sauvat ovat enkelin hiuksia kvartsin sisällä.

Ruusukvartsi – rakkaus, rauhoittava, palauttava, lempeys, anteeksi antaminen. Auttaa purkamaan tunneperäistä stressiä ja jännittyneisyyttä ja opettaa, että todellinen itseluottamus syntyy vain itsensä hyväksymisestä. Lisää elämäniloa, kauneuden tajua ja taiteiden ymmärtämistä.

Akaatti – hellä ja huolehtivainen, turvallisuus ja rauhoittaa. Akaatit ovat elinvoimaa lisääviä, rohkaisevia sekä lisäävät itsetuntoa. Värilliset akaatit ovat värjättyjä.

Helmi – sisältää meren viisautta, lohduttaa. Helmet ovat hyvä apu elämän muutoksiin sopeutumisessa. Puhtauden, viattomuuden energia, herkistää.

No Comments

Post A Comment